Саудитска Арабия отзова за консултации посланика си от Берлин заради

...
Саудитска Арабия отзова за консултации посланика си от Берлин заради
Коментари Харесай

Саудитска Арабия отзова посланика си от Берлин за консултации

Саудитска Арабия отзова за съвещания посланика си от Берлин поради мнения на немското държавно управление, засягащи обстановката към ливанския министър председател Саад Харири, предава Anadolu Agency, като се базира на данни от саудитски медии.
„ Саудитска Арабия отзова посланика си от Берлин за съвещания и ще му съобщи протестна нота до немските управляващи по отношение на неуместните и неоправдани мнения “, направени от Берлин. Това се споделя в изказването на представител на Рияд, представен от локална медия.
Агенцията напомня, че в четвъртък немският външен министър Зигмар Габриел предизвести за „ авантюризъм “ що се отнася до рецесията с ливанския министър председател, без да загатва Саудитска Арабия, съобщи " Фокус ".
На четвърти ноември Саад Харири разгласи пред медии в Рияд желанието си да подаде оставка, като оттогава към момента не се е завърнал в Бейрут. В събота той ще посети Париж, което ще е първата му аудиенция отвън Саудитска Арабия откогато направи изненадващото си желание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР