Сатурн става директен, Венера е в хармоничен тригон с Марс

...
Сатурн става директен, Венера е в хармоничен тригон с Марс
Коментари Харесай

Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват

Сатурн става пряк, Венера е в съразмерен тригон с Марс

Луната е в символ Риби до 05:48ч на 1 октомври

Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните качества, способността към самоизразяване и интуицията. Може да зародят търкания, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на внушения и непознато въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат прекомерно засилени, сърцето прекомерно намерено. Лесно се вземат непознатите усеща за лични. Хората са прочувствено нестабилни.
Особено уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите комфортни и меки обувки.

Продължава 12 лунен ден до 18:37ч на 29 септември (от 18:10ч на 28 септември)

Кратката характерност на 12 лунен ден е любовта, връзката с Бога, спокойствието. Отворете душата си към света, почувствайте световната връзка на всички неща на Земята. Съдбите на хората са преплетени и всичко в този свят е подчинено на общите божествени закони и законите на Вселената. Днес всеки човек ще съумее да познае своята духовна природа и да стане по-мъдър.
Този ден нормално минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Окажете помощ на непряк човек, да вземем за пример да преведете бабичка през улицата, да помогнете на някоя майка с количка.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се оплаквате от ориста. Избягвайте да се самосъжалявате, да плачете. Ако го извършите, плачевното въодушевление ще ви преследва до края на лунния цикъл. Ето за какво е по-добре да превключите към универсалната обич и тиха позитивна наслада.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Сърцето е най-уязвимия орган денем. В множеството случаи проблемите с него могат да бъдат провокирани по психически аргументи. Основните проблеми със здравето могат да бъдат провокирани от яд и прочувствено напрежение.
Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.
Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 18:37ч на 29 септември до 19:00ч на 30 септември

13 безоблачен ден – Денят е сходен на енергиен дъжд. Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка.
Най-добрият знак на деня е утрото – първият час, откакто сте се събудили. Ако в този час постоянно се почесвате по шията – ще вземате пари, в случай че се почесвате по гърба – неприятности. Ако имате проблеми със стомаха – неприятности, свързани с работата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР