Сътрудникът на MSNBC Дженифър Рубин каза в събота, че мейнстрийм

...
Сътрудникът на MSNBC Дженифър Рубин каза в събота, че мейнстрийм
Коментари Харесай

Сътрудник на MSNBC твърди, че мейнстрийм медиите са се опитали да накарат Тръмп да изглежда „не толкова лош“: „Изчисти“ неговата реторика

Сътрудникът на MSNBC Дженифър Рубин сподели в събота, че мейнстрийм медиите са се пробвали да накарат Доналд Тръмп да наподобява " не е толкоз неприятно " и твърди, че медиите са " изчистили " неговата изразителност, с цел да го възстановяват.

Рубин, колумнист на Washington Post, отговори на водещия на MSNBC Али Велши, който сподели, че " хората не даже не желая да виждам клипове на Доналд Тръмп в нашите излъчвания “, базирайки се на противоположната връзка, която са получили. Велши добави, че Тръмп е бил третиран като „ странна абстракция “, а не като опасност за демокрацията.

„ Е, мисля, че се случват две неща. Първото, това приказва какъв брой зле са се справили главните медии Те го възстановиха, почистиха реториката, тъй че той да звучи в клип или да чете в щемпел доста по-последователно, в сравнение с в действителност е. Съвсем неотдавна мейнстрийм медиите оповестиха за неговите в действителност шокиращи тоталитарни изказвания.. Но, несъмнено, той е бил подобен от самото начало ", сподели Рубин.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР