Сътрудничка на полицията в окръг Хъдзън, Ню Джърси, САЩ, е

...
Сътрудничка на полицията в окръг Хъдзън, Ню Джърси, САЩ, е
Коментари Харесай

Полицайката, обвинена че е ритала голи мъже в слабините в хард порно, се защити блестящо пред шефовете си

Сътрудничка на полицията в окръг Хъдзън, Ню Джърси, Съединени американски щати, е застрашена от уволняване, в случай че психо тест откри, че тя е склонна към принуждение. Причина за инспекцията са съмненията на шефовете на девойката, че тя се е снимала в БДСМ-порно преди да постъпи в полицията, оповестява New York Post.

Кристен Хаймън изпълнявала функции на " госпожа " във филми за възрастни, в които тя ритала голи мъже в слабините или ги настъпвала с токчета по лицето. Освен това тя е упрекната и в проституция.

В момента буйната кокона е отстранена от работа, а ѝ оставали единствено седмица до завършването на полицейската академия, с цел да встъпи в служба. Ръководството на полицията я предизвестило, че тя може да поеме служебните си отговорности откакто се срещне с психолог и премине съответния тест. Тя обаче отказала да извърши тези условия.

Кристен изрично отхвърля всички обвинявания. Тя обяснила пред публицисти, че в действителност се е снимала във филми за възрастни от 2008 до 2012 година Но във всички филми тя била облечена и не е правила секс. Освен това всички подиуми с принуждение били снимани по избор на участниците, а ролята ѝ нямала нищо общо с нея самата в реалност.

Тя отбелязала още, че до постъпването си в полицията е получила обучение като фелдшер от Спешна помощ и е работила няколко години като телефонен оператор в избавителната работа.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР