Сателитната телевизия е идеално решение за местата, където няма фиксирана

...
Сателитната телевизия е идеално решение за местата, където няма фиксирана
Коментари Харесай

А1 пусна сателитна телевизия за 7,99 лева на месец


Сателитната телевизия е идеално решение за местата, където няма закрепена мрежа
(снимка: CC0 Public Domain)

Телеком операторът А1 България разгласи особено предложение за сателитна телевизия. Компанията предлага пакет А1 ТВ 100 за 7,99 лв. на месец за целия интервал на абонамента при подписване на двугодишен контракт.

Атрактивното важи за нови клиенти на телекома, които търсят надеждна услуга, работеща в цялата страна. Офертата е налична в магазините на оператора и онлайн на A1.bg.

Пакетът за сателитна телевизия А1 ТВ 100 включва над 100 канала, от които над 10 са с HD качество на картината. Сателитната телевизия е идеално решение за местата, където няма построена закрепена мрежа.
още по темата
Услугата е извънредно надеждна и предлага картина в безупречно качество, даже при неприятно време, увериха от А1. Телекомът обезпечава цялото нужно съоръжение за периода на контракта и безвъзмездна апаратура.

Сателитната услуга на А1 предлага и редица спомагателни функционалности на потребителите. Сред тях са опцията за сдвояване на дистанционното управление на приемника за сателитна ТВ с това на тв приемника, с цел да се употребява единствено едно устройство.

Клиентите могат да преглеждат програмата на всички ТВ канали, да зададат увещание за идно предаване и да основават описи с обичани канали. Потребителите могат също да записват излъчвания, които да гледат в комфортно за тях време.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР