Сатанист, който е убил и изял две деца, е бил

...
Сатанист, който е убил и изял две деца, е бил
Коментари Харесай

Сатанист, който е убил и изял две деца, е помилван от Путин

С атанист, който е умъртвил и изял две деца, е бил помилван от Владимир Путин, с цел да взе участие във войната. Това заяви Metro.co.uk. 

33-годишният Николай Оголобяк е бил разгласен за воин от съветския президент. Той е най-възрастният член на фракция от сатанисти в съветския град Ярославл. Оголобяк е един от четиримата, наказани за сходно закононарушение в Русия.  

Сатанистите умъртвили три девойки и едно момче на възраст сред 16 и 17 години. Всеки от младежите е бил замаян и прободен 666 пъти с кинжал . Телата на младежите били разчленени , а по-късно сготвени на огън. Metro.co.uk. оповестява, че действието е част от демонски обред, извършен в продължение на две нощи. Престъпниците, измежду които и Оголобяк, рецитирали демонски текст, открит в интернет.  

Крайниците на жертвите, в това число техните сърца, скалпове, гърди и гениталии били отрязани и открити в яма дружно с тялото на дребен гризач, разпънат на кръст.  

Анна Горохова, 16 година, Олга Пухова, 15 година, Вавара Кузмина, 16 година, и Андрей Сорокин, 16 година, изчезват през юни 2008 година, а телата им са открити едвам в средата на август. След двугодишно следствие съветски съд ги афишира за жертви на " жестоки ритуални убийства ".   

Оголобяк е приет за отговорен за убийството на двама души, както и за опозоряване на телата им. През 2010 година той е наказан на 20 години затвор в наказателна колония със строг  режим. Трябвало е да бъде освободен през 2028 година на 39-годишна възраст, само че се е присъединил във войната против Украйна , знаейки, че в случай че издържи шест месеца на фронта, ще се завърне в Русия като свободен човек.  

Осъденият може да бъде опрощение и освободен единствено с персоналния автограф на Путин, оповестява Metro.co.uk.   

Бащата на Оголобяк признава, че синът му е бил ранен във войната и в този момент е на независимост. Вследствие на военната си работа Оголобяк е неработоспособен. “Може да върви, само че раната е сериозна ”, споделя татко му, представен от Metro.co.uk. 

Другите сатанисти били малолетни, те получили доста по-малки присъди. Константин Баранов и Александър Воронов са получили 10-годишни присъди. Алексей Соловьов и Алексей Чистяков са получили 9-годишни присъди, а Ксения Ковальова трябвало да изтърпи 8-годишна присъда.

Сергей Карпенко бил наказан на две години в наказателна колония, а Антон Маковкин бил диагностициран с шизофрения . Предписано му е наложително психиатрично лекуване, оповестява Metro.co.uk.   

Оголобяк, който е получил най-дългата присъда, в този момент живее с майка си. Подробности за военната му работа и раняването му не са оповестени.  

Освобождаването на изнасилвачи и убийци, с цел да се борят в Украйна, провокира все по-голяма паника в районите в Русия. Вече повече от 30 души са били убити от помилвани нарушители , освободени от пандиза, с цел да се бият във войната. 

  " Те дадоха живота си за родината и изкупиха виновността си ", споделя Владимир Путин, представен от Metro.co.uk.   
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР