Сатана и морално изчадие. Тези определения дадоха съквартирантите на коафьора

...
Сатана и морално изчадие. Тези определения дадоха съквартирантите на коафьора
Коментари Харесай

Защо Кулагин смаза съквартирантите в къщата

Сатана и морално изчадие. Тези избрания дадоха съквартирантите на коафьора Валентин Кулагин – евентуално най-мразеният участник в историята на „ ВИП Брадър “ у нас. Джендърът с визия на Клеопатра бе изпъден от шоуто, откакто премери рейтинг с Ваня Костова.

Потребителите заподозряха във конгрес за езотерика, че безобразното държание на Кулагин се дължи на обладаването му от полтъргайст. В превод това значи злотворен дух, предназначен да прави безпорядък и неразбория.

„ Кулагин няма потребност от гримовете си, които търсеше непрекъснато, а от екзорсист “, тръбят фенове. Дори това наблюдаване да не е екзорсистки факт, то полтъргайстът се оказа най-точната метафора за държанието на нароченият за ВИП джендър.

Кулагин е бил подтикван да нервира съквартирантите, написа " Телеграф ".Само по този начин можем да си разбираем оставането му в играта, откакто няколко пъти си разреши да напуща рамките на Къщата – нещо неприемливо по правилник.

От първия ден фризьорът се държеше безобразно като че ли по сюжет, обиждайки всички наред.

Той се изявяваше като арбитър и прокурор по едно и също време, раздаваше морални, фешън и естетически присъди. От острия му като бръснач език бяха посечени съвсем всички випове.

Те бяха охулени и профанизирани обществено в името на рейтинга и „ пачките, които ще вземат под формата на хонорара “. Трудно е да изброим всичко, сготвено от провокатора, което родните випове трябваше да преглътнат.

Певицата Лора Караджова бе оповестена за дъртата Гери-Никол с травеститско лице. Манекенката Розмари не ставала към този момент тъй като макар нежните си години имала стрии по снагата си.

Плеймейтката Нора Недкова бе пустосвана като маймуняк, борсук и лемур. На Петко Димитров му бе напомнено от кое място е тръгнал посредством остарял негов прякор Петко Паркинга.

Актьорът Веселин Плачков бе наименуван чехльо и женчо. Зрителите заподозряха в обществените мрежи, че СМС вотът е манипулиран.

Самите реплики на Кулагин пък били тъкмо премерени, че евентуално са писани от сценаристите и заучени от него – и тази версия се чу.

Теория на конспирацията доста, само че е реалност, че със скандалното си държание Кулагин изнесе шоуто на нежните си рамене. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР