Сасуоло стигна до минимална победа с 1:0 като домакин над

...
Сасуоло стигна до минимална победа с 1:0 като домакин над
Коментари Харесай

Сасуоло спъна Ювентус с 1:0 и го остави далеч от топ 4

Сасуоло стигна до минимална победа с 1:0 като хазаин над Ювентус в дуел от 30-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в дуела бе дело на Грегъри Дефрел, който се разписа през втората част.

Така " неровердите " събраха актив от 40 точки на десетата позиция, до момента в който торинци остават седми с 44 на четири от шестия Аталанта, който има и мач по-малко. Срещата в умерено движение, което се придвижи в цялото първо полувреме. През първата част двата тима не сътвориха кой знае какви обстановки и разумно се отдръпнаха на отмора при резултата 0:0.

В 20-ата минута Максим Лопес подаде на Байрами, който стреля мощно над вратата. За " бианконерите " забавните положения бяха два неточни удара с глава на Глейсон Бремер.

През втората част Сасуоло сподели друго лице, като бе по-активният отбор на терена. В 56-ата минута Матия Перин трябваше да се намесва, откакто Грегъри Дефрел скочи високо, с цел да играе с глава, само че бе отхвърлен от стража на Юве.

В 64-ата минута по-добрата игра на домакините даде резултат. Отскочила топка стигна до Дефрел, който я прати в долния десен ъгъл на вратата за 1:0.

Четвърт час преди края на мача Консигли се регистрира с положително избавяне при удар с глава на Федерико Гати.

В ранните мачове от Серия А победител не бе излъчен. Лече и Сампдория приключиха 1:1, както и Торино и Салернитана.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР