Състоянието й е стабилно. Казват, че клинично е стабилна, жизнените

...
Състоянието й е стабилно. Казват, че клинично е стабилна, жизнените
Коментари Харесай

Съпругът на българката в тежко състояние в Бразилия: Лекарите ми казаха, че й остават часове

Състоянието й е устойчиво. Казват, че клинично е постоянна, виталните й индикатори са естествени. Не можем да се приберем в България, тъй като тя е в непрекъснато заспало положение. Тя е жива, само че непрекъснато спи. Диша, не е на апаратно дишане. Тя е непрекъснато легнала и е доста отпаднала, тъй като в продължение на месец е на легло. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Александър, брачният партньор на Теодора Маджарова, българската, която от месеци е на легло в Бразилия, след лекуване, което се организира от медиума Жуан Дедеус.

" Според лекарите тя би трябвало да пътува с медицински екип и да е в легнало състояние. Авиокомпаниите, които летят от Сао Паоло от София са 3 или 4.

От една седмица от посолството се пробват да се свържат с тези авиолинии, само че това се оказва предизвикателство. Тук в Бразилия офисите им са отдалечение. В множеството случи или не ти дават отговор, или ти отхвърлят ", изясни той.

Посланикът Валери Йотов направи среща с министъра на опазването на здравето, с цел да се откри решение, само че тя не даде стремежи резултат. Издадени са 4 документа от няколко лекари в Бразилия. Това, което ми споделят в персонални диалози, е че тя ще издържи. Тъй като ги е боязън да го напишат в формален документ, пишат, че има риск. Те ми споделят, че не се знае какъв брой живот има в нея. Говореха ми за часове още предходната седмица ", споделя Александър.

" Чувстваме се най-малкото зле осведомени. Жената, която провежда пътуванията, написа в уеб страницата си толкоз за този медиум, че ще помогне. А тя се утежни след тези срещи ", добави той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР