Състоянието на Юлия Скрипал продължава да се подобрява. Дъщерята на

...
Състоянието на Юлия Скрипал продължава да се подобрява. Дъщерята на
Коментари Харесай

Състоянието на Юлия Скрипал продължава да се подобрява

Състоянието на Юлия Скрипал продължава да се усъвършенства. Дъщерята на някогашния съветски разузнавач е контактна и съгласно лекарите, животът й към този момент е отвън заплаха. Промяна в положението на Сергей Скрипал, обаче, няма.

 © Българска телеграфна агенция / Yulia Skripal / Фейсбук via AP
Лекарите даваха 1 % късмет Юлия Скрипал да се възвърне след отравянето. Промяната в положението ѝ настъпила ненадейно. и съгласно медиците - възобновяване ѝ е внушително. Юлия към този момент седи, храни се и приема течности. Сега криминалистите са надяват да схванат какво знае 33-годишната жена и какво помни. Състоянието на Сергей Скрипал към момента е сериозно, само че устойчиво.

Разследването се концентрира върху къщата на семейство Скрипал. На входната врата е била открита най-висока централизация от отровното вещество. Според английски специалисти по химически оръжия най-вероятно то е било в течно положение.

Предполага се, че Сергей и Юлия Скрипал са били отровени няколко часа преди да бъдат открити в безпомощно положение на скамейка.

На дипломатическата сцена казусът Скрипал продължава да се разраства.

Русия през вчерашния ден разгласи, че гони 60 американски дипломати и закрива генералното консулство на Съединените щати в Санкт Петербург. Мярката е в отговор на решението на Вашингтон да изгони 60 съветски дипломати и да закрие съветското консулството в Сиатъл. От Белия доми оповестиха, че за тях решението не е ненадейно и ще се оправят с него.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР