Състоянието на трите жени, които пострадаха при инцидента в оръжейния

...
Състоянието на трите жени, които пострадаха при инцидента в оръжейния
Коментари Харесай

Състоянието на жените, пострадали в Арсенал, се подобрява

Състоянието на трите дами, които пострадаха при случая в оръжейния цех " Арсенал " е устойчиво. Това съобщи краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на " Пирогов " Николай Габровски. Той обаче посочи, че " има още доста работа по възобновяване им ".

" Състоянието на потърпевшите е устойчиво. Но бих споделил, че предстоят много и диагностични и лечебни процедури и то съществени, тъй че по-скоро е овладян първият по-голям миг, само че ни следва още много работа. Една от дамите е в по-тежко положение, с по-обширни изгаряния. При нея има сред 20 и 25% изгаряния, което ще бъде обгрижено по допустимо най-хубавия метод, само че единствено по себе си съставлява риск за живота й.

Трите работнички бяха признати за лекуване в столичната болница " Пирогов " нощес. Ръцете и лицата на служителките обгоряха след възпламеняване на барут в цеха за пиротехнически произведения.

Продължава и следствието на случая в оръжейния цех " Арсенал ". Все още не е ясна повода за случая - ревизират се версиите за техническа и човешка неточност. Вчера в завода влязоха проверяващи - проверяващи и чиновници от Главна ревизия по труда.

Николай Ибушев, изпълнителен шеф на " Арсенал ", коменитра в телефонен диалог пред bTV, че има няколко версии.

Каза че е спокоен, тъй като от управлението са взели всички ограничения за безвредна работа и евентуално, както и при предходни произшествия, това ще се окаже човешка неточност.

Взриво-техническа ексепртиза ще посочи какво е повода за настъпилата трудова акцидент, разяснява пред малкия екран районният прокурор на Казанлък Таня Димитрова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР