Състоянието на Мадона e било толкова тежко, че роднините й

...
Състоянието на Мадона e било толкова тежко, че роднините й
Коментари Харесай

Семейството на Мадона се готвело за най-лошото

Състоянието на Мадона e било толкоз тежко, че роднините й са се „ подготвяли за най-лошото “, показа член на фамилията пред DailyMail.com. Сега обаче звездата е вън от интензивното и се възвръща.

64-годишната Мадона беше открита в безсъзнание в Ню Йорк в събота и откарана по неотложност в интензивното поделение, където съгласно известията е била интубирана през нощта. Нейният управител Гай Озиари разгласи, че тя страда от „ сериозна бактериална зараза “ и се нуждае от време, с цел да се възвърне, тъй че отсрочва турнето си, което трябваше да стартира във Ванкувър на 15 юли.

Роднината на певицата, родена в Мичиган, сподели пред DailyMail.com, че са прекарали няколко травматични дни, несигурни дали тя ще се оправи. По думите му шокиращият колапс е бил сигнал за Мадона, която има вяра, че е „ непобедима “ и се е натоварвала извънредно доста, с цел да се приготви за турнето.

„ През последните няколко дни никой не знаеше какво ще се случи, а фамилията й се приготвяше за най-лошото “, споделя източникът. „ Ето за какво всичко се пазеше в загадка от събота. Всички имаха вяра, че можем да я загубим. “

Мадона е майка на шест деца: Лурдес ва 26, 22-годишният Роко, Давид и Мърси на 11, и 10-годишните близначки Стела и Естере.

Лурдес е била до нея по време на хоспитализацията й, заяви The New York Post.

„ Всички членове на фамилията на Мадона се сплотиха в този миг “, твърди нейният родственик. „ Това в действителност я разсъни, по дяволите. Тя не е води толкоз здравословен метод на живот, колкото би трябвало за възрастта си. Отслабнала е през последните няколко месеца. Мисли си, че към момента е млада, само че в действителност не е. Вярва, че е непобедима. “

Източници, близки до певицата, споделиха, че тя е работила непрекъснато, с цел да подсигурява, че турнето й е съвършено, като един разкрива, че тя е репетирала шест дни в седмицата.

„ Всичко, в това число това турне, остава на назад във времето сега и на никого не е разрешено даже да загатва нещо, обвързвано с работата към нея, тъй като тя ще загуби мозъка си “, прибавя източникът. „ Тя ще сложи кариерата и славата си пред здравето си до деня, в който почине. “

Представители на Мадона към момента не са коментирали тези изказвания.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР