„Състоянието на двамата с коронавирус в болница „Александровска“ се подобрява.

...
„Състоянието на двамата с коронавирус в болница „Александровска“ се подобрява.
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на пациентите с коронавирус в „Александровска“

„ Състоянието на двамата с ковид в болница „ Александровска “ се усъвършенства. При две негативни проби те ще бъдат пуснати под домашна карантина. Единият е на 67, а другият на 42 години. И двамата имат съпътстващи болести. Лекуваме ги симптоматично. Включихме антивирусен препарат и вливания “. Това изясни разгласи в ефира на NOVA изпълнителният шеф на лечебното заведение Костадин Ангелов.
Tой увери, че са подхванати всички нужни организационни ограничения във връзка с сигурността на пациентите и лекарите.
Ангелов разяснява и решението си да не одобри дарението под изискване, направено от шефа на компанията Walltopia. Ивайло Пенчев предложи на болничното заведение финансиране в размер на 222 000 лв., само че в случай че се подсигурява лекуване с преимущество за чиновниците на компанията при положение на потребност. „ Имаме радикално друга визия за преимущество и взаимност. По-късно ни се обадиха три дами, които ни оповестиха, че ще създадат всичко допустимо, с цел да съберем парите и го направиха ", разясни Костадин Ангелов.
Според него науката ще победи ковид. „ Битката с това заболяване ще бъде извоювана със познания и дисциплинираност “, заключи Ангелов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР