Състоянието на Драгомир Андонов, който беше нападнат с нож в

...
Състоянието на Драгомир Андонов, който беше нападнат с нож в
Коментари Харесай

Българският фен на Левски, наръган в Скопие, е в стабилно състояние

Състоянието на Драгомир Андонов , който беше атакуван с нож в Скопие, е устойчиво и няма заплаха за живота му. Това оповестиха в петък Военномедицинска академия (ВМА), представена от Българска телеграфна агенция.

На 28 юли Андонов две коли с български почитатели, до момента в който прекосяваха през албанския квартал “Чаир ”. Там се намира стадионът, на който малко по-късно се изигра квалификационният мач от Лигата на конференциите сред българския ПФК " Левски " и локалния ФК " Шкупи ".

При офанзивата един от българите беше наръган с изострен предмет, поради което се наложи да бъде опериран в Скопие. В четвъртък беше превозен в София с хеликоптер на Държавния авиационен оператор.

" Пациентът е в отлична кондиция, със постоянни и високи лабораторни индикатори. Изведен е от реанимация и е настанен в общоприета хирургична клиника за дотъкмяване на лекуването и рехабилитация ", оповестиха от от ВМА.

По време на нападението преди седмица македонската полиция влезе в конфликт с българската агитка директно преди началото на дуела. По данни на локалната полиция при този случай са били арестувани най-малко 19 българи.

В понеделник македонското вътрешно министерство, че четирима души са арестувани за нападението над последователи на " Левски ”, както и че нападателят на Андонов към момента се търси.

Македонският вътрешен министър Оливер Спасовски изясни тези произшествия от страна на българите. Властите в София пък осъдиха случилото се в Скопие.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР