Състоянието на 24-те най-богати руснаци е нараснало с $ 3.271

...
Състоянието на 24-те най-богати руснаци е нараснало с $ 3.271
Коментари Харесай

Милиардерите в Русия стават по-богати

Състоянието на 24-те най-богати руснаци е повишено с Щатски долар 3.271 милиарда за първите 6 месеца на тази година, заяви Bloomberg.

Това демонстрира проучване, което регистрира приходите на компаниите и фирмите, в които предприемачите държат дялове. Включват се сведения за 500-те най-богати хора в света.

Като най-богатият човек в Русия е посочен притежателят на „ Новатек “ Леонид Михелсон. Неговото положение е достигнало Щатски долар 18.9 милиарда Той е отчел с Щатски долар 2.24 милиарда повече спрямо началото на годината.

Втори е Алексен Мордашов, притежател на „ Северстал “, който обаче от началото на годината е изгубил Щатски долар 804 млн. Трети е мажоритарният притежател на НЛМК, който от началото на годината е спечелил Щатски долар 475 млн. и към този момент има Щатски долар 18.5 милиарда

Олег Дерипаска, който е един от най-силно засегнатите предприемачи от западните наказания, към този момент не е измежду 500-те най-богати хора в света. До скоро той се считаше за най-богатия руснак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР