Състоя се презентацията на AllCall Madrid – пълноценен смартфон с

...
Състоя се презентацията на AllCall Madrid – пълноценен смартфон с
Коментари Харесай

Анонс на AllCall Madrid: истински смартфон с цена $50

Състоя се презентацията на AllCall Madrid – пълностоен смарт телефон с цена едвам $50, работещ под ръководството на модерна версия на Android.
AllCall Madrid е бюджетен телефон с 5,5-инчов екран на Sharp с разграничителна дарба 1280х720 пиксела (HD). Смартфонът се базира на системата-върху-чипа MediaTek МТ6580 с четири процесорни ядра с тактова периодичност 1,3 GHz и интегрирания графичен ускорител ARM Mali-400MP2. Устройството разполага с 1 GB оперативна памет и 8 GB флаш-диск. Характерна специфичност на AllCall Madrid е закръгленият от четирите страни, от горната страна и изпод корпус.



Конфигурацията на телефона включва още съществена камера с резолюция 8 мегапиксела с фотосензор на Sony, предна камера с резолюция 2 мегапиксела, два слота за SIM-карти, microUSB порт за зареждане и акумулаторна батерия с потенциал 2600 mAh. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.0 Nougat с фирмен потребителски интерфейс на AllCall.



Производителя не разгласи, по кое време стартират продажбите, само че заяви цените. През промоционалния начален интервал AllCall Madrid ще коства $50 , а по-късно цената му ще се увеличи до $60. Смартфонът е позициониран като мобилно устройство с съвършен баланс сред ниска цена, нелош хардуер и добър дизайн.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР