Състезателят по американски футбол от Кливланд браунс Одел Бекъм-младши получи

...
Състезателят по американски футбол от Кливланд браунс Одел Бекъм-младши получи
Коментари Харесай

Как скъсен панталон донесе глоба от 14 хиляди долара в НФЛ

Състезателят по американски футбол от " Кливланд браунс " Одел Бекъм-младши получи санкция от 14 хиляди $ поради нарушение на разпоредбите за оборудването на Националната футболна лига (НФЛ). Санкцията на уайд ресийвърът е, тъй като неговите къси панталони не покриват коленете му.

От НФЛ оповестиха на Бекъм младши, че го санкционират поради мача на 13 октомври против " Сиатъл сийхоукс ", изгубен с 28:32. Правилникът на Лигата гласи, че " панталонът на играчите би трябвало да покрива цялата област на коляното ".

" Това е смешно предписание, неуместно е. Глоба от 14 хиляди поради някакви панталони, които даже няма да ме предпазят ", сподели Бекъм-младши.

Оплакванията му доведоха до реакция от НФЛ, като лигата подсети за разпоредбите си. Официалната обосновка е за нарушение на оборудването. " Напомняме, че е изрично неразрешено панталоните на играчите да бъдат скъсявани или навивани. Това се прави, с цел да бъдат предпазени и също по този начин, с цел да се почитат договорите, които НФЛ има със спонсори. "

Състезателят въпреки всичко може да апелира санкцията, която е 13-а в неговата кариера. Дотук през сезона Бекъм беше осъден още веднъж с 14 хиляди $ поради неспортсменско държание, откакто съвсем стигна до пердах с куотърбека на " Балтимор рейвънс " Марлон Хъмфри.

Бекъм младши е най-скъпоплатеният уайд ресийвър в историята на НФЛ. През предишното лято той подписа за пет години с " Ню Йорк джайънтс " против 95 милиона $.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР