Състезателките от ансамбъла по художествена гимнастика (основен и втори състав)

...
Състезателките от ансамбъла по художествена гимнастика (основен и втори състав)
Коментари Харесай

Грациите тренират в отлично настроение

Състезателките от ансамбъла по художествена гимнастика (основен и втори състав) започнаха дълго чаканите тренировки с оптималната мотивация. Момичетата от тима, както и самостоятелните гимнастички от националния отбор, сега упражняват навън. Грациите натъртват на общата физическа подготовка, а тренировките се водят от кондиционния треньор Цветелина Кирилова, оповестяват от БФХГ.

Състезателките постоянно търсят в тренировките усъвършенствания, нови провокации и си слагат по-трудни цели. Олимпиадата е най-голямата мотивация за всеки състезател и въпреки че по справедливи аргументи тази година най-големият състезателен конгрес няма да се организира, девойките упражняват точно устремени към своята фантазия - орден от Токио следващата година!

Спазвайки всички здравни ограничения, отговорно и целеустремено гимнастичките започнаха своите занимания с голямо предпочитание и в чудесно въодушевление. Тези огромни шампионки, с които целия свят освен в региона на художествената гимнастика, а и в спорта изобщо се преценяват в голяма степен, са разбрали, че на всяко съревнование би трябвало да бъдат готови за своята лична победа, а да не разчитат на крах на конкуренцията и работят за този триумф непрестанно.

Снимка: БФХГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР