Състезателките на варненския клуб по художествена гимнастика ЧАР-ДКС за пореден

...
Състезателките на варненския клуб по художествена гимнастика ЧАР-ДКС за пореден
Коментари Харесай

Силно представяне за гимнастичките на ЧАР-ДКС в Испания

Състезателките на варненския клуб по художествена гимнастика ЧАР-ДКС за следващ път се показаха мощно и завоюваха медали. Те участваха на международния шампионат " Леон " в Испания.

При девойките Елизабет Йовчева е със сребърен орден в многобоя, а във финалите завоюва златния орден на бухалки, бронзов на обръч, след допускане на груба неточност и пропуснат риск и оценка от 14.450. На топка Елизабет се класира 4-та също след неточност и оценка от 13.350. Анна Келман се класира на 4-то място в многобоя, завоюва златните медали на обръч и лента с доста добра игра и оценка от 15.750 на обръч, както и бронзов на бухалки, след позволени две неточности.

При дамите Йоанна Николова се класира 5-та в многобоя и се подреди 4-та на топка и 5-та на обръч, а Звезда Игнатова се класира на 7-мо място в многобоя и завоюва бронзов орден на топка. Личен треньор на Елизабет Йовчева и Йоанна Николова е Филипа Филипова, на Анна Келман – Дарина Кирякова. На  Звезда Игнатова треньор е Таня Иванова. Съдия на шампионата от българска страна беше Филипа Филипова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР