Състезателите с най-добър ранкинг в Тенис Европа триумфираха в международните

...
Състезателите с най-добър ранкинг в Тенис Европа триумфираха в международните
Коментари Харесай

Топ поставените триумфираха в „Албена къп“, Глушкова спечели второ място

Състезателите с най-хубав ранкинг в Тенис Европа победиха в интернационалните шампионати по тенис за юноши и девойки до 14 години „ Албена къп “. Проявата влезе в историята като първият шампионат от категория 1 в тази възрастова група, на който семейства България.

На финала при юношите националът на Русия Константин Жьонов победи първенеца на Израел Рон Елоук със 7-5 6-3. …
След срещата треньорът на първенеца Алексей Пивен похвали Българската федерацията по тенис, домакините от Албена АД и уредниците от Смайл ивентс за чудесните условия. Той дефинира настаняването, храната и заниманията в Аквапарка и в комплекса, като едни от най-прекрасно провежданите от календара на Тенис Европа. Той особено поздрави родната ни централа за семейството на шампионат от категория 1, като уточни, че са оправдани всички упования за осъществяване на шампионат от най-високата категория.

При девойките поставената под №1 Фатма Идризович от Сърбия надви над националката ни Денислава Глушкова с 6-2 6-4.

Наградите – неповторими златни рози, направени особено за шампионата от „ Магията на Българската роза “, връчиха Пресиян Коев – състезателен шеф на БФТ и Любен Лалев – президент на компания Идеа Хоби.

Турнирът се провежда от Смайл инвентс и Българската федерация по тенис, и с поддръжката на домакините от Албена АД, Пионер, Стантекс, Бор-Чвор, Магията на Българската роза, Исторически парк, Идеа. Хоби, община Балчик и други Всички участници от квалификациите и главните схеми получиха особено направени за шампионата фланелки за спомен
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР