Състезателите от Безстрашните и Супергероите за четвърта поредна седмица се

...
Състезателите от Безстрашните и Супергероите за четвърта поредна седмица се
Коментари Харесай

Пагубни удари в Игри на волята! Ралица Паскалева в чудо се...

Състезателите от Безстрашните и Супергероите за четвърта поредна седмица се изправиха едни против други във втора номинационна борба в “Игри на волята: България ”. Те се сражаваха щит в щит върху понтон, от който трябваше да избутат съперника си във водата. Супергероите първи завоюваха 8 точки, нужни за победа, и съумяха да опазят племето си от съвет и тази седмица.

Стратегията на Безстрашните, с която разпределяха съперниците, се оказа пагубна за тях. Още при започване на борбата Супергероите ги поведоха с 3 точки, а всички опити на жълтото племе да обърне резултата се оказаха безуспешни. Те приключиха борбата с 2 точки по-малко от съперниците си, което ги остави на второто място, застрашаващо целостта на племето им. 

 На Дивата река Непобедимите взеха решение да намерят виновника за вчерашната си загуба на Арената, което ги раздели в мненията дали травмата на Звезделина е същинска, или опрощение. Те се срещнаха с водещата Ралица Паскалева за четвърта поредна седмица край огъня на племенния съвет, с цел да изяснят това очи в очи. След систематизиране на гласовете, Звезделина се избави, а Мирослава и Веселина ще се борят за оцеляването си в надпреварата в утрешната борба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР