Състезателите на СК Вокил“ от Варна грабнаха отборна купа и

...
Състезателите на СК Вокил“ от Варна грабнаха отборна купа и
Коментари Харесай

Варненският „Вокил“ с отборна купа от държавното първенство по кикбокс

Състезателите на Семеен кодекс „ Вокил “ от Варна сграбчиха отборна купа и се подредиха на второ място по брой извоювани златни медали от всички 34 класирали се спортни клуба в цялата страна. С актив от 5 златни медали, 2 сребра и 2 бронза момчетата на Вокил изпревариха противниците си от Шумен безусловно с един бронзов орден, само че не им доближи един сребърен орден за първото място, което стана владеене на Семеен кодекс Спартак гр. Пазарджик.

Купата за най техничен играч на държавното състезание по кикбокс в ринговия жанр К1 получи Виктор Михалев от състезателен клуб „ Вокил “ в категория до 54 кг, откакто завоюва своя край с безапелационна победа и нокаут над своя противник.

На шампионата в спортна зала „ Дан Колов “ гр. Севлиево участваха 34 клуба по кикбокс.

Ето какво съобщи треньора на клуба Петър Петров:

" Момчетата ни демонстрираха, че с всяко съревнование стават все по-добри и печелим повече златни медали в съпоставяне от миналата 2023г. Знам, че заслужаваме първото място, само че за жалост едно неправилно съгласно мен решение на рефера за нанесен чист спининг бекфист по време на финала на Николай Димитров против Георги Атанасов обърна извоювания мач и загубихме с 2 точки. Гледахме няколко пъти записа, чухме и основния арбитър, който сподели да се тимове нокдаун, само че все пак рефера даде директна минус точка на Николай макар, че се води първо нарушаване и не е по време на офанзива. Според правилника няма право да го прави, само че не сме оспорвали решението. Това безусловно обърна дуела. Нищо, това ни стимулира още повече. Започваме подготовката за Световната купа в Будапеща- Унгария, която е от 12 до 16.06.2024г. ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР