Състезателите на Колоездачен клуб Янтра-Исполин (Габрово) Марин Христов, Тодор Ценов

...
Състезателите на Колоездачен клуб Янтра-Исполин (Габрово) Марин Христов, Тодор Ценов
Коментари Харесай

Състезателите на Янтра-Исполин обраха наградите за най-добри млади колоездачи на България

Състезателите на Колоездачен клуб Янтра-Исполин (Габрово) Марин Христов, Тодор Ценов и Енислав Енчев обраха премиите за най-хубави млади колоездачи за миналата година. Това се случи по време на обичайна годишна гала за отличаване на най-хубавите във велосипедния спорт за 2022 година, провела се в пловдивската зала " Колодрума ".

Марин Христов бе отличен в категорията юноши старша възраст, а Тодор в категорията момчета младша възраст за планинско колоездене, Енислав Енчев в категория момчета 10-12 година, Габриел Тотев получи статуетката за второ място в категория юноши младша възраст.

" Възползвах се от дребното сняг и многото топли дни последните месеци и реализирах солидна зимна подготовка. Това ме прави убеден за сезон 2023, като чакам той да бъде по мощен от предишния. Доволен съм от резултата, само че има какво още да се желае ", сподели за Българска телеграфна агенция Габриел Тотев.

Друг габровец също бе измежду отличените на церемонията „ Колоездач на годината “. Мартин Маринов е играч във френският тим “Martigues sport cyclisme ”, той зае второто място в категория мъже до 23 години от шосейното колоездене.

Наградите " Колоездач на годината " са връчени за първи път през 2019 година и до в този момент традицията не е била прекъсвана от Българската федерация по колоездене. Класацията се дефинира като се калкулират точките през цялата година на всеки играч, заел от първо до десето място на всяко съревнование от календара на федерацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР