Състезателен автомобил се вряза в публиката по време на планинското

...
Състезателен автомобил се вряза в публиката по време на планинското
Коментари Харесай

Шестима в болница след инцидент на планинско рали, двама са сериозно пострадали


Състезателен автомобил се вряза в публиката по време на планинското рали „ Мемориал Валерий Великов “ в Шумен, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Инцидентът стана към 14.30 часа, при третия финален манш на надпреварата, когато спортен автомобил BMW с водач от Варна е изгубил надзор над автомобила и се вряза в публиката.

Няколко души пострадаха. Те са откарани с коли за спешна помощ в шуменската болница. За БГНЕС зам.-директорът на МБАЛ-Шумен доктор Тодоров заяви, че общо шест души са признати в Спешно поделение след случая на планинското рали.

От шестимата по-сериозно потърпевши са двама души. На тях ще се наложи да бъдат признати в ортопедично поделение, те са с фрактури на подбедрици, заяви доктор Тодоров и посочи, че някои от потърпевшите са стигнали до МБАЛ със личен превоз.

Останалите четрима потърпевши, измежду които и младо момиче, ще бъдат освободени. Те са с леки пострадвания и не е належащо лекуване.

Веднага след случая надпреварата бе спряно.

Пилотът на влязлия в публиката автомобил е Николай Георгиев. BMW-то му изхвърчало от пътя на излизане от последния завой преди "Стъклото", където се развива доста висока скорост.

[i]Шумен е хазаин на 19-ото издание на автомобилното съревнование по планинско нанагорнище „ Мемориал Валерий Великов “. Автомобилното съревнование е първи кръг от Националния шампионат по планинско нанагорнище. [/i] /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР