Състезанието за Мис Америка разби стереотипите за конкурсите за красота,

...
Състезанието за Мис Америка разби стереотипите за конкурсите за красота,
Коментари Харесай

Биоложка е новата Мис Америка

 Състезанието за Мис Америка разруши стандартите за състезанията за хубост, откакто тазгодишната победителка се оказа Камил Шриер - биохимик от щата Вирджиния.

Младата жена направи теоретичен опит на сцената на състезанието като част от представянето си. Тя победи 50 дами в борбата за короната.

24-годишната Шриер беше облечена в бяла престилка, до момента в който прави химичен опит по време на онази част от шоуто, в която претендентките би трябвало да показват персоналните си гении. Подобен опит не се е случвал до момента по време на състезанието. Заедно с короната, тя печели и стипендия в размер 50 000 $.

По време на своята тирада по приемане на премията, Шриер съобщи, че се надява да разбие стандартите за това какво значи да бъдеш Мис Америка през 2020 година В момента тя е докторант в университета във Вирджиния, а научният й труд е в областта на фармацията.

Според нея Мис Америка би трябвало да има и функционалността да възпитава. Като част от работата си през 2020 година тя ще съставлява програмата за предварителна защита Mind Your Meds, ориентирана към сигурност при медикаментите.

Победата на Шриер се преглежда и като още една стъпка настрана от нормалния облик на Мис Америка.

От 2018 година насам състезанието поставя старания да се ребрандира, като се отхвърля от сегмента за дефилиране по бански и критериите, които се основават само на външния тип. Вместо това хубавиците минават през изявленията, в които описват за това, с което се занимават, и показват гениите си.

Организаторите означават, че измененията предизвикват повече млади дами да вземат участие. Самата Мис Америка 2020 отбелязва, че опитът за каталитично разложение на диводороден пероксид е довел и до успеха й в състезанието за Мис Вирджиния през юни - нещо, което не би могло да се случи при предходния формат на надпреварата.

Според Шриер Мис Америка към този момент е по-прогресивен конкурс и се концентрира повече върху триумфите на дамите, а не върху външния им тип.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР