Състезанието ще отличи най-добрите учители, директори и училища в страната.

...
Състезанието ще отличи най-добрите учители, директори и училища в страната.
Коментари Харесай

Стартира кандидатстването за Годишните награди за образование в България

Състезанието ще отличи най-хубавите учители, шефове и учебни заведения в страната.

14 октомври 2021, гр. София. От през днешния ден могат да бъдат подавани номинации за присъединяване в Годишните награди за обучение на Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България 2021. Наградите отличават най-хубавите преподаватели, шефове и учебни заведения в страната за достижения в интервала 2019-2021 година Специална премия ще отличи и учебното заведение с най-хубаво показване на влиятелното международно съревнование по британски език Kangaroo Global Linguistics, което в България се провежда от асоциацията. До момента през него са минали над 100 000 възпитаници, като над 10 000 от тях са били класирани за последните кръгове на надпреварата.

Категориите, в които експертно жури ще излъчи спечелили, са „ Училище на годината ", „ Учител на годината " и „ Директор на годината ". Високо ще бъдат оценени претендентите, които показват професионални стандарти на преподаване, въвеждането на новаторски способи за развиването на учениците и тяхното образование, както и старания в посока развиване на локалните общности.

„ Този конкурс е израз на дълготрайните старания на членовете ни да развиваме българското обучение посредством непрекъснати вложения в качествено наличие, съвременни и новаторски преподавателски способи и похвати. Именно Годишните награди отличават водачите в областта на образованието - от учителите, които всеки ден въодушевяват учениците, до учебните заведения, мотори на положителна смяна освен в своя район, само че и на национално равнище ", сподели Владимир Колев, ръководител на управителния съвет на Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България.

Желаещите да вземат участие могат да аплайват на уеб страницата на асоциацията. Постъпилите кандидатури, отговарящи на критериите за допустимост, ще бъдат оценени от без значение жури, формирано от четири одобрени персони в региона на образованието, връзката и общественото влияние. Това са надареният публицист и продуцент Георги Тошев, шефът на 51. СУ „ Елисавета Багряна " в София - Асен Александров, специалистът Наталия Митева, управител „ Образование и обществени влияние " в Телелинк Бизнес Сървисис, и преподавателят по осведомителни технологии в столичното 1. СУ „ Пенчо П. Славейков ", с над 20 години опит в специалността - Искра Георгиева.

Иновативните експерти и просветителни институции ще бъдат отличени през месец декември онлайн по време на специфична гала.

За Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България:

Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България е основана от издателство КЛЕТ България ООД, представител на Cambridge University Press, като непринудено обединяване на учебни заведения, стремящи се към по-високо равнище на преподаване на непознат език. Асоциацията е уредник на най-голямото съревнование по британски език Kangaroo Global linguistics, като досега през него са минали над 100 000 възпитаници. В асоциацията членуват над 130 от най-хубавите учебни заведения у нас, като тя е образец е образец за извънредно сполучливото съдействие сред университетско издателство и учебно съдружие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР