Състезание за най-добре поддържана брада сред IT специалистите на софтуерна

...
Състезание за най-добре поддържана брада сред IT специалистите на софтуерна
Коментари Харесай

Състезание за най-хубава брада събра средства за недоносените бебета - Здраве

Състезание за най-добре поддържана брада измежду IT експертите на софтуерна компания събра средства за недоносените бебета. През станалата емблематична за сектора акция IT Beards и благодарение на фондация BCause, екипът на Scalefocus направи подаяние за идеята на „ Нашите недоносени деца “.

В края на 2022, акцията в България, Северна Македония и Турция, мина под мотото „ Грижим се един за различен и дружно сътворяваме смяна “. IT Beards e обичайната за компанията самодейност, в която сътрудници се включват в съревнование за най-добре поддържана брада. Чрез гласоподаване се генерират приходи, които се насочват към определената идея. За задачата е построена специфична платформа, която поддържа фотосите, гласуването, безкасовите заплащания към фондацията и по този метод подсигурява на потребителите напълно цифрово прекарване в духа на работата от разстояние. Освен мъже, през 2022 за първи път със фотоси с подправени бради и мустаци се включиха и дамите от компанията и през заниманието доста усилиха постъпленията.

IT Beards e страховит образец за това – съвсем една трета от екипа припозна акцията и интензивно способства за нея. Включиха се сътрудници от трите страни, в които присъстваме, както и хора отвън компанията, които желаят да поддържат децата, разяснява Иван Иванов, основен изпълнителен шеф на Scalefocus.

IT Beards се случва всяка година през м. ноември и минава под знака на световното придвижване Movember. Освен дарителството, самодейността има за цел да осведоми за рисковете за мъжкото здраве и да предизвика грижа за себе си и най-близките. През 2022 година за първи път акцията надскочи тази рамка и сплоти както мъже, по този начин и дами, в поддръжка на здравето на най-малките.

За нас е от голяма важност всяка поддръжка на идеята ни, само че не по-малко значимо е да виждаме по какъв начин тя се популяризира и положителният образец се предава от човек на човек. Много е мотивиращо и за нашата работа да виждаме цели екипи, обединени с грижа към най-малките герои и техните фамилии. Искрено ни вълнува всеки жест, всяка усмивка от обич към живота, всеки споделен момент и подадена ръка, разяснява Моника Златанова от Фондация „ Нашите недоносени деца ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР