Състезание. Снимка: Искра.бг Площадът пред Съдебната палата в Бургас се оказа

...
Състезание. Снимка: Искра.бг
Площадът пред Съдебната палата в Бургас се оказа
Коментари Харесай

Най-добрите скейтъри от цял свят мерят и демонстрират умения в Бургас

Състезание. Снимка: Искра.бг

Площадът пред Съдебната палата в Бургас се оказа стеснен за най-хубавите скейтъри и бъдещи такива на единственото интернационално скейт съревнование в България . То ще се организира в границите на три дни, като през днешния ден стартира в 16:00 часа и ще продължи до 20:00 часа. В IX-ото издание на „ Burgas Skate Open “ вземат участие майстори на дъската от България, Румъния, Сърбия, Гърция, Аржентина, Швеция, Италия, Испания, Англия, Нидерландия, Колумбия и Бразилия.

Днес скейтърите стопират дъха на публиката с невероятните си трикове и каскади , изпълнени на специфични уреди , част от които са особено направени за тазгодишното съревнование от „ Gerasim skatepark “. Уредите се подаряват на града и ще останат за трайно прилагане от бургаските фенове и майстори на дъската.

Утре и неделя са непокътнати за същинското скейт съревнование, което ще се организира в най-модерния у нас Скейт парк „ Изгрев “ . В конкуренцията за призовите места ще премерят сили най-вече скейтбордисти от страната, както и редица задгранични посетители. Осигурен е награден фонд , който да подтиква участниците да дадат най-хубавото от себе си. Състезателната част ще стартира в ранния следобяд и ще завършва до 20:00 часа.

За положителното въодушевление се грижи диджей IVO HAPPY .

Диджей IVO HAPPY. Снимка: Искра.бг

Акцент в утрешната стратегия ще бъде осъществяването на Неманя Радичевич . Той е WCMX състезател с увреждания от Сърбия и ще извърши рискови каскади и трикове със особено приспособена за задачата инвалидна количка – WCMX стол . WCMX е спорт и значи Мотокрос за инвалидни колички. Известен е още като „ каране на кънки “ в инвалидна количка. Тазгодишното издание на Burgas Skate Open още веднъж ще има и съпътстващи културни събития .

Състезание. Снимка: Искра.бг

Вижте цялостната стратегия за Burgas Skate Open 2023 –.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР