Съставянето на правителство в България зависи от два фактора -

...
Съставянето на правителство в България зависи от два фактора -
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: От американския посланик зависи дали ще има кабинет

Съставянето на държавно управление в България зависи от два фактора - от българските гласоподаватели и от американския дипломат.

 

Такава теза развива пред " Труд " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Българските гласоподаватели са тези, които имат най-голямата власт, само че тяхната власт понижава правопропорционално на нежеланието им да отидат да гласоподават, акцентира Костадинов.


“Ако отидат да гласоподават примерно 70-80% от българите, желанието на американския дипломат да има държавно управление в България под една или друга форма няма да се сбъдне. Ако отидат да гласоподават 40% от българите, както настояват социолозите, тогава волята на американския дипломат ще се реализира много по-сериозно “, изясни Костадинов.

“От тази позиция ние призоваваме българските жители да отидат да гласоподават, тъй като колкото повече го създадат, толкоз по-слабо ще бъде въздействието на американския дипломат “, акцентира водачът на " Възраждане ".

Костадинов разяснява и тематиката за войната на Русия в Украйна, като посочи, че " мястото на България в този спор е не да оказва помощ на едната или на другата страна, а да посредничи, тъй като и Русия, и Украйна са ни близки страни. "


“С влизането на еврото ще бъдат премахнати 30, 40, 50% от спестяванията на българите. Това българските жители го схващат доста добре и тъкмо затова поддържат самодейността за запазването на българския лев “, уточни още Костадинов.

По думи на Костадинов, казани пред БТВ, значително инфлацията се помпа извън, защото нямаме лично произвеждане.

“Без опазване на българската финансова самостоятелност не можем да запазим независима политика и ще изпаднем в позорната обстановка, в която се намираме сега, когато България е блокирана от зърнопроизводителите ни, по тази причина че дъмпинговият импорт на зърно от Украйна ги унищожава. Нашето лично държавно управление ги поддържа, само че нищо не може да направи, тъй като не зависи от него, а от Брюксел “, аргументира тезата си водачът на " Възраждане ".

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР