Съставите на Лудогорец и ЦСКА 1948 излизат един срещу друг

...
Съставите на Лудогорец и ЦСКА 1948 излизат един срещу друг
Коментари Харесай

Може ли ЦСКА 1948 да създаде проблеми на Лудогорец в Разград?

Съставите на Лудогорец и ЦСКА 1948 излизат един против различен в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Срещата е от 17:30 на “Хювефарма сцена ” и ще бъде ръководена от Никола Попов.

Двата отбора се намират в челото на класирането и са в борбата за купата. И до момента в който за “орлите ” това е обикновено предвид на последното десетилетие, то “червените ” са една от приятните изненади досега. Лудогорец е на втора позиция с актив от 38 точки - на три от водача ЦСКА - София, само че и два мача по-малко. ЦСКА 1948 е трети с 35.

Разградчани са в серия от пет следващи победи, като в последния кръг играчите на Анте Шимунджа взеха скъпа победа при визитата си на Локомотив (Пловдив) с 3:2. ЦСКА 1948 пък е седем срещи без загуба, като преди седмица “червените ” се постановиха с 10 души над Пирин (Благоевград) с 2:1.
 Любо Пенев: ЦСКА е единствен в Европа, това е връх, съдиите ни режат главата Любо Пенев: ЦСКА е единствен в Европа, това е връх, съдиите ни режат главата
В състава на “орлите ” се чака да се завърне капитанът Антон Недялков, който пропусна мача с Локомотив (Пловдив). Има огромна опция Кирил Десподов също да се завърне измежду титулярите. Друга добра вест е, че Доминик Янков към този момент е възобновен, само че към момента наваксва в кондиционната си подготовка.
 Лудогорец с първа подготовка на новия терен на Лудогорец с първа подготовка на новия терен на " Хювефарма Арена "
При гостите осъден е Ангел Лясков, който получи червен картон при успеха с Пирин. Други съществени кадрови проблеми пред Любослав Пенев няма.
20  ЦСКА 1948 - Лудогорец
Двата отбора към този момент се срещнаха един с различен в третия кръг на шампионата. Тогава срещата приключи наедно 2:2. Каули изведе Лудогорец напред, само че с голове на Ивайло Чочев и Георги Русев ЦСКА 1948 изравни. В последна сметка Бърнард Текпетей съумя да донесе точката на разградчани 10 минути преди края.

efbet Лига, 18 кръг: 

ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 1948 

Вероятни сформира: 

ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Фон Витри, Вердон, Пластун, Недялков, Пьотровски, Шоу, Каули, Десподов, Рик, Тисера 

ЦСКА: Наумов, Фуртадо, Елитон, Петров, Джонатан, Чочев, Умарбаев, Русев, Октавио, Кирилов, Сердюк 

Стадион: " Хювефарма Арена ", Разград 
Съдия: Никола Попов 
Начало: 17:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР