Съставите на Арсенал и Байерн (Мюнхен) се изправят един срещу

...
Съставите на Арсенал и Байерн (Мюнхен) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Арсенал иска да се възползва от трагичната форма на Байерн

Съставите на Арсенал и Байерн (Мюнхен) се изправят един против различен в първи четвъртфинал от Шампионската лига за сезон 2023/24/.

Арсенал не бе достигал четвъртфиналите в най-престижния европейския клубен шампионат от 14 години насам, само че под управлението на Микел Артета прави страховит сезон и води в класирането на Висшата лига. " Артилеристите " минаха през рулетката на дузпите, а да отстранят Порто в осминафиналите, само че наподобяват в топ форма и влизат като любимци в конфликта с Байерн, макар че последният елиминационен конфликт сред двата отбора през сезон 2015/2016 приключи с разгромна победа за баварците с 10:2.
 В Байерн не са оптимисти преди мача с Арсенал
В Байерн не са оптимисти преди мача с Арсенал

Ето за какво

Байерн обаче прави един от най-слабите си сезони през този век и към този момент сдаде купата в Бундеслигата, откакто изостава с цели 16 точки от водача Байер (Леверкузен) при шест оставащи кръга до края.

Тимът на Томас Тухел, който ще си тръгне от поста през лятото, е заплашен от това даже да приключи акцията без трофей за първи път от 12 години насам, откакто отпадна рано и от Купата на Германия. Все отново, класата и опита са на страната на германците, а нападателят Хари Кейн не стопира да бележи голове.

Микел Артета няма да може да разчита само на продължително контузения Юриен Тимбър, до момента в който проблемите пред Тухел са много повече в кадрови проект. Аут за днешната среща са Сашо Боеи, Тарек Бухман и Буна Сар, само че положителните вести са, че в понеделник тренировки с тима възобновиха вратарят Мануел Нойер, Нусаир Мазрауи, Александър Павлович, Кингсли Коман и Лерой Сане, като те попаднаха и в състава за дуела.

Главен арбитър на срещата е Глен Ниберг от Швеция.
 Артета за Хаверц: Има голямо въздействие върху тима
Артета за Хаверц: Има голямо въздействие върху тима

Ето защо

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР