Съставът на служебния кабинет коментираха депутати от 50-ото Народно събрание

...
Съставът на служебния кабинет коментираха депутати от 50-ото Народно събрание
Коментари Харесай

Политическите реакции за новия служебен кабинет

Съставът на служебния кабинет разясниха депутати от 50-ото Народно заседание и политически водачи.

„ Смениха Калин Стоянов 1 с Калин Стоянов 2. Спомням си, че преди Мария Габриел да ни предложи Калин Стоянов, ни предложи Атанас Илков. Но не е време за оправдания, а да се обърнем към хората “, зави съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков, представен от .

„ Ние приказваме за язовирите, обществените потребности, тъй като в случай че хората не излязат да гласоподават, ние мъчно ще можем да създадем това “, сподели още той.

„ Новият вътрешен министър е като остарелия, единствено че нов “ , сподели депутатът от „ Възраждане “ Цончо Ганев .

„ Ако очаквате да изразим удовлетворение или отричане, няма да чуете. Нека да забележим какви ще са делата им, какво ще вършат по време на изборите “ , уточни самостоятелният народен представител Рамадан Аталай във връзка състава на кабинета „ Главчев 2 “.

Даниел Митов от ГЕРБ-СДС сподели, че „ няма значение какво е мнението за служебното държавно управление, а след идващите предварителни избори да създадем постоянен кабинет. „ Не познавам Атанас Илков, нищо не мога да кажа за него ", сподели той.

" Работил съм с Иван Кондов, отличен посланик, считам че ще се оправи като длъжностен министър ослепително “, каза  още депутатът от ГЕРБ-СДС. Той изрази вяра изборите да преминат обикновено, а акцията да бъде цивилизована. Митов не даде съответен отговор за това дали работят за номинация на ГЕРБ-СДС за еврокомисар.

Бойко Рашков сподели, че е „ тъпо, че от толкоз фрагменти в Министерство на вътрешните работи няма различен, с изключение на Атанас Илков “. Той добави, че няма подозрения по отношение на опита му. Относно коментара му, че Илков е човек на ГЕРБ, Рашков отговори с „ това е реалност “. „ Нямам никакво подозрение, че е човек на ГЕРБ, вместо министърът да се споделя Калин Стоянов, се споделя Стоян Калинов “. Депутатът изрази терзания за организацията на изборите в страната, защото при „ Стоянов е позволено пазаруването и продаването на гласове “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР