Състав от трима съдии от апелативния съд от Трети район

...
Състав от трима съдии от апелативния съд от Трети район
Коментари Харесай

Апелативен съд остави обвиненията за незаконно притежание на оръжие срещу Хънтър Байдън

Състав от трима съдии от апелативния съд от Трети регион на Филаделфия се произнесе, че Байдън-младши не може да апелира обвиняванията, защото низшата правосъдна инстанция към момента не е постановила дефинитивно решение по случая.

Малко откакто се произнесе апелативният съд, съдийката от щата Делауеър Мариeлън Норейка разпореди развой с дълготрайност до шест дни да стартира на 3 юни в Уилмингтън. Адвокатите на Хънтър Байдън оповестиха, че ще изискат всички съдии от апелативния съд да преразгледат решението на този правосъден състав.

" Мисля, че въпросите по това дело са прекомерно значими и по тази причина настояването ни за преразглеждане на правосъдното решение са основателни ", съобщи в изказване юристът на обвинения - Аби Лоуъл.

На сина на президента са повдигнати две обвинявания в неистина, че не е употребявал противозаконни контролиращи субстанции, до момента в който е имал огнестрелно оръжие, което е закононарушение в Съединени американски щати, и още едно - че е имал незаконно това оръжие., Хънтър Байдън е закупил револвер " Колт Кобра.38 Спешъл " през 2018 година, напомня Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР