Състав на врачанския Районен съд одобри споразумение, постигнато между обвиняемия

...
Състав на врачанския Районен съд одобри споразумение, постигнато между обвиняемия
Коментари Харесай

С условна присъда се размина мъж от Врачанско, заплашвал с пистолет съседи и полицаи

Състав на врачанския Районен съд утвърди съглашение, реализирано сред обвинения Е.Н.М. и Районната прокуратура, научи BulNews.
Подсъдимият се е признал за отговорен в това, че на 31.05.2019 година, към 18 часа, в село Бели Извор е заплашил с ликвидиране Л.С.А. и Г.С.А. от същото село, като насочил към тях газов револвер с думите: „ Боклуци, помияри ", „ Ще ви убия и ще ви унищожа”, „ ще ти еба майката ", „ Ти кой си бе, помияр, нямаш работа тука, ще ви изтрепа в този момент, ще ви застрелям”.
Подведеният под отговорност е признал също по този начин, че е направил непристойни дейности и е отправил обиди и хули към ст. служител на реда Г.М.А., ст. служител на реда В.А.и служител на реда В.Ц.В.
„ Боклуци, педераси”,”ще ви еба майката, ще ми вършиме свирки”, „ ща еба у главата”, „ повече няма да бъдете полицаи”, „ не сте никакви”, са част от заплашителните реплики ориентирани към полицейските чиновници.
Деянието му е съпроводено и със опозиция при арест.
Съдът наложи присъда "лишаване от независимост " за период от 6 месеца, което на съображение чл.66, ал.1 Наказателен кодекс се отсрочва за изпитателен период от 3 години.
Осъденият ще би трябвало да заплати разноските по делото в размер на 740 лв..
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР