Състав на Варненския окръжен съд определи наказание за 17-годишен младеж

...
Състав на Варненския окръжен съд определи наказание за 17-годишен младеж
Коментари Харесай

17-годишен наркодилър от Варна се размина с условна присъда

Състав на Варненския областен съд дефинира наказване за 17-годишен юноша от регионалния град, притеглен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции – закононарушение по член 354а, алинея 1 по отношение на член 63, алинея 1, т. 3 и т. 5 от Наказателен кодекс. Тъй като Д.Г. не е навършил пълноправие, той ще търпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от една година, като изтърпяването на присъдата се отсрочва с три години изпитателен период. Освен това му бе наложено наказване „ публично неодобрение “.

, когато в хода на профилирани дейности на чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, били претърсени апартамент и избено помещение, употребявани от него. Там били открити и конфискувани количества от няколко типа неразрешени вещества: 206,18 грама марихуана, 119,13 грама таблетки екстази, 9,25 грама кокаин и малко количество метамфетамин – 0,72 грама, както и електронни везни и празни пакетчета.

Това не е първа престъпна демонстрация на младия мъж. Въпреки че не е навършил 18 години, той към този момент бил осъждан за държане на наркотични субстанции. Д.Г. е признал виновността си и приел да търпи наложеното му наказване.

Одобреното от съда съглашение е със мощ на присъда и не предстои на обжалване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР