Състав на Варненския окръжен съд групира наложеното наказание по това

...
Състав на Варненския окръжен съд групира наложеното наказание по това
Коментари Харесай

Излязъл от варненския затвор се помисли за големия бизнесмен с поредна шашма


Състав на Варненския областен съд групира наложеното наказване по това дело с наказването на подсъдимия по присъда на Варненския областен съд от 2 години отнемане от независимост, като му дефинира да изтърпи общо наказване от 4 години затвор при непоколебим режим.

37-годишният Бисер Ат. беше предаден на съд, откакто в хранителна пратка се опита да внесе в пандиза високорискови наркотични субстанции – марихуана и метамфетамин. При щателния обзор на наличието чиновници на варненския затвор разкрили 10 топчета със суха тревиста маса и таблетка с метамфетамин.

На 17 юни 2017 година Бисер предал пратката с опиати на майката на собствен другар, с който се сприятелили по време на изтърпяване на наказванията си във варненския затвор. Това се случило единствено осем дни, откакто бил освободен от пандиза.

На независимост решил, че може да се занимава с разпространяване на опиати в пандиза, като употребява за това колета с хранителни артикули за лишените от независимост.

Позвънил от прикрит номер на родителите на своя прочут. Представил се под друго име. Обяснил им, че ще ги потърси човек с името Иван, който ще им съобщи торбичка с хранителни артикули, предопределена за различен пандизчия. Торбичката с артикули трябвало да бъде доставена в пандиза по време на свиждането на родителите със сина им.

След това се свързал с майката на приятеля си, който изтърпявал присъда. Уговорили се да се видят в региона на пандиза, с цел да им съобщи пратката. В нея поставил и две запалки, в които скрил наркотичните субстанции.

Междувременно Бисер влезнал още веднъж в пандиза, с цел да изтърпи двегодишна ефикасна присъда за отнемане на непозната движима движимост. В стаята за рандеву той се засякъл с майката на своя другар, пристигнала още веднъж на рандеву със сина си. Тя разпознала в Бисер мъжа, който й предал пратката с опиати.

Присъдата на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР