Състав на Софийския градски съд остави в ареста Кристиян Николов.

...
Състав на Софийския градски съд остави в ареста Кристиян Николов.
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Кристиан Николов

Състав на Софийския градски съд остави в ареста Кристиян Николов.
Умолявам съда за по-лека мярка, с цел да мога да завърша образованието си, няма да се укрия или да извърша друго закононарушение. Това сподели пред съда Николов, който аргументи тежката злополука, при която почина журналистът Милен Цветков, съобщи БГНЕС.
Съдът гледа мярката за неотклонение на 22-годишния мъж, за който бе открито, че е карал под въздействието на четири типа опиати в кръвта.
Според юриста му Любомир Таков материалите по делото не били задоволителни, с цел да се направи съмнение за авторството на закононарушението.
Според него проверяващите разполагали единствено с догатки, само че не и изрично кое или кои лица имат отношение към нещастието. Не можело да се счита, че е открито, че Николов е лидерът на " адитото ", и можело да се счита, че различен е управлявал колата. Адвокатът упрекна даже очевидци и очевидци на злополуката, които се пробвали да оказват помощ на Милен Цветков, като по думите му те имали несъответстващи дейности, като извадили журналиста от колата и го завели до тротоара, въртели главата му, правили му сърдечен масаж и положили тялото му в погрешно състояние.
Адвокатът изиска от съда независимост за Кристиан Николов или в краен случай да му бъде наложена мярка за неотклонение " домакински арест ".
Вижте още:
Българска национална телевизия: Кристиан е ускорил до над 140 км/ч и към коктейла от опиати има подозрения за още един - адренохром
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР