Състав на Софийския апелативен съд потвърди ареста на Викторио Александров,

...
Състав на Софийския апелативен съд потвърди ареста на Викторио Александров,
Коментари Харесай

И Апелативният съд - непреклонен пред оправданията на Викторио за двойното убийство

Състав на Софийския апелативен съд удостовери ареста на Викторио Александров, упрекнат за убийството на дамата, с която живеел на фамилни начала, и общото им дете. Преди това 26-годишният охранител сподели, че не е палач, апаш или каквото и да е, а елементарен жител.

" Няма къде да отида да се скрия, в случай че ме пуснете под домакински арест. Ще си заставам у дома, а пред нас ще има медии ", сподели обвиненият пред съда. Магистратите обаче одобриха, че по следствието има доказателства, които сочат, че Александров е направил убийствата.

Те се позоваха на свидетелски показания. От тях ставало ясно, че фамилията му имало конфликтни връзки.

Съдът не одобри тезата на отбраната, че все още на закононарушението той е бил неуравновесен. Баща му е разказал пред проверяващите, че синът му не е страдал до момента от психическо заболяване.

Съдиите показаха, че в обяснението си Александров употребява спретнат смислов изказ. На 29-ти октомври, когато е станало убийството на Дарина Министерска и момиченцето им Никол, дейностите му по-късно били съответни, т.е. той е напуснал жилището, качил се е в такси и е употребявал разнообразни версии, с цел да оправдае постъпката си.

По делото следва да се изготви експертиза за здравословното и психическото му положение. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР