Състав на Софийски градски съд не уважи искането за предсрочно

...
Състав на Софийски градски съд не уважи искането за предсрочно
Коментари Харесай

СГС не уважи молбата за предсрочно освобождаване на банковия обирджия от Сливен

Състав на Софийски градски съд не почете настояването за предварително освобождение на банковия обирджия от Сливен Стефан Стефснов, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Припомняме, на 23 март 2011 година 27-годишният тогава Стефанов нахлу в банков клон в центъра на Сливен, простреля охранителя и взе шестима чиновници в банката за заложници. Впоследствие той пускаше заложниците един по един, като последната арестувана беше освободена 18 часа след началото на обира. Върховният касационен съд (ВКС) осъди сливенския обирджия на 15 години затвор за опит за въоръжен обир и взимане на заложници.

Днес Стефан Стефанов помоли да бъде освободен предварително, като се аргументира, че поставя труд в пандиза, поправя си държанието и не прави нарушавания на открития ред.

Магистратите обаче се съобразиха с тезите на прокуратурата, като регистрираха, че Стефанов към този момент е излежал повече от половината си накзание, само че не е поправил задоволително своето държание и не почетоха молбата му за предварително освобождение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР