Състав на САС е потвърдил мярка за неотклонение задържане под

...
Състав на САС е потвърдил мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Софиянецът убил 61-годишната си съпруга, го грози доживотен затвор! Вижте подробности!

Състав на САС е удостоверил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на Н. Найденов (на 63 години), упрекнат за осъществено от него съзнателно ликвидиране, съобщи dir.bg.

Тежкото закононарушение е станало на 31.03.2018 година в с. Косово, община Трекляно.  В резултат на жестокото ликвидиране била породена гибелта на брачната половинка на обвинения, с която той от дълги години бил във влошени връзки.

В правосъдно съвещание прокурор в Софийска апелативна прокуратура е изтъкнал доводи за съществуване на обосновано съмнение за авторството на незаконното действие, както и действителна заплаха обвиненият Найденов да се укрие или да извърши друго закононарушение.

За това закононарушение законът планува наказване „ отнемане от независимост ” за период от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. Дир. бг напомня, че 63-годишният софиянец умъртви 61-годишната си брачна половинка на 31 март в къщата в кюстендилското село Косово. Тялото на 61-годишната жена е било намерено на двора на вилата с голям брой пострадвания, нанесени с корав предмет.

Сред многочислени безапелационни доказателства за авторството на незаконното действие са протоколи за обиск, претършуване и изземване, експертни информации, показания на очевидци, пояснения на обвинения.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР