Състав на Окръжния съд във Враца е постановил ефективна присъда

...
Състав на Окръжния съд във Враца е постановил ефективна присъда
Коментари Харесай

15 години затвор за мъж, пребил до смърт свой съселянин при грабеж

Състав на Окръжния съд във Враца е постановил ефикасна присъда от ефикасна присъда от 15 години "лишаване от независимост " за Р.Р., който е обвиняем за нанесен побой над Г.В., гражданин на криводолското село Осен, с което е предизвикал неговата гибел, оповестиха от Съдебната палата.

Подсъдимият е приет за отговорен в това, че на 21 януари 2019 година, в дома на Г. В. в селото, е откраднал от стопанина 400 лв., като е използвал мощ. Р.Р. нанесъл на възрастния мъж голям брой удари с ръце и крайници по главата и по този начин му е предизвикал тежка телесна щета. От получените пострадвания потърпевшият е умрял по-късно в болница, където е бил настанен за лекуване, прецизират от съда.

Психично болен мъж преби дъртак, открадна му 400 лева

При постановяването на присъдата съдът е взел поради като смекчаващи виновността на подсъдимия направените цялостни признания, чистото правосъдно минало и влошеното здравословно положение на подсъдимия, се показва в известието. Присъдата планува изтърпяване на наказването при първичен непоколебим режим. Решението на съда не е дефинитивно и може да бъде обжалвано или протестирано пред Софийския апелативен съд в петнадесетдневен период.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР