Състав на Окръжния съд в Добрич допусна изпълнение на Заповед

...
Състав на Окръжния съд в Добрич допусна изпълнение на Заповед
Коментари Харесай

Окръжният съд в Добрич допусна предаване на британски гражданин на съдебните власти в родината му

Състав на Окръжния съд в Добрич позволи осъществяване на Заповед за арест, с която е поискано предаване на английския жител К. С. на правосъдните управляващи в родината му за осъществяване на наказателно гонене по отношение на него. Заповедта за арест е издадена на 31 януари 2024г. от правосъден състав на Магистратски съд Брайтън, Англия.

Видно от данните по делото, в родината си английският жител е упрекнат в осъществяването на четири незаконни похищения - присъединяване в скрит план за доставка на канабис и 3 участия в скрит план за причиняване на тежка телесна щета. Пред Окръжния съд той непринудено даде единодушие за предаването му на способените управляващи във Англия.

Съдебният състав реши, че са налице всички предпоставки за осъществяването на заповедта и следва да постанови предаването на непознатия жител на правосъдните управляващи в родината му.

Лицето е арестувано на 29 февруари, на влизане в нашата страната през на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам, а от 3 март е с мярка за неотклонение задържане под стража. Окръжният съд удостовери наложената му мярка и разпореди арестуваният да бъде наведен в Затвора - Варна до фактическото му предаване на управляващите на Англия.

Постановеното решение е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР