Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната

...
Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната
Коментари Харесай

Задържаха под стража 58-годишен наркодилър от Варненско

Състав на Окръжен съд – Варна почете настояването на Окръжната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на мъж, притеглен в качеството му на обвинен за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции при изискванията на рисков рецидив.

Това оповестяват за Moreto.net от Апелативната прокуратура във Варна.

След получена информация за разпространяване на опиати, извършващо се от адрес в село Житница, са подхванати незабавни дейности по следствие на случая. Извършени са претършуване и изземване в дома на 58-годишния И.Д.

В резултат от тези дейности са открити два типа високорискови наркотични субстанции: марихуана с общо тегло 22,86 грама и метамфетамин с тегло 5,01 грама, както и електронна везна.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава под управлението и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура - Варна.

Мъжът беше арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение. Считано от през днешния ден И.Д. е арестуван под стража.

Определението на Окръжния съд във Варна предстои на обжалване пред Апелативен съд.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР