Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната

...
Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната
Коментари Харесай

Чужденец е задържан под стража за разпростанение на наркотици във Варна

 Състав на Окръжен съд – Варна почете настояването на Окръжната прокуратура и постанови мярка за неотклонение " задържане под стража “ за 51-годишен чужденец, притеглен в качеството му на обвинен за държане за разпространяване и разпространяване на високорискови наркотични субстанции – закононарушение по член 354а, алинея 1, изр. 1, алт. 1, прочие 4 и алт. 2 по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс, оповестиха от Апелативна прокуратура- Варна.

Мъжът е арестуван на 20 октомври 2021 година, при профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на разпространяването на опиати на територията на Варна, в миг на разпространяване на наркотични субстанции. При последвалите дейности по следствие в жилището, населявано от него, са открити и конфискувани 83,29 грама марихуана; 2,18грама матамфетамин, разпределен в пакетчета; 0,03 грама амфетамин и електронна везна.

Работата по случая продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Варна. С разпореждане на наблюдаващия случая прокурор 51-годишният мъж беше арестуван за период до 72 часа, а от през днешния ден е с най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на Окръжния съд във Варна предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР