Състав на Кюстендилския окръжен съд потвърди определението на Районен съд

...
Състав на Кюстендилския окръжен съд потвърди определението на Районен съд
Коментари Харесай

Окончателно: Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов – Васил Михайлов остава в ареста

Състав на Кюстендилския областен съд удостовери определението на Районен съд – Дупница, с което е оставена без почитание молбата на отбраната и Васил Михайлов, наследник на прокурора от Перник Бисер Михайлов и той остава в ареста. Решението е дефинитивно, съобщи БНР.

Нашумелият поради честите му явявания пред правосъдни инстанции 20- годишен мъж от Перник е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “.  Той е притеглен от Софийска районна прокуратура като обвинен за закононарушение - закана за ликвидиране към момиче, с което са имали интимна връзка.

На първа инстанция мярката беше доказана. Последва обжалване.

В претекстовете си Окръжен съд показва:

Съдът не откри учредения да анулира протоколното определение на районен съд – Дупница, приемайки, че са налице всички законови предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение. Налице е обосновано съмнение за авторство на инкриминираното действие, за което е бил притеглен, както и съществуване на действителна заплаха обвиненият да извърши закононарушение. Във връзка с изтъкнатите от отбраната нови условия, нито продължителността на периода на задържане под стража, който е по-малък от два месеца, нито здравословното положение на обвинения, са от естеството да обусловят смяна на мярката за неотклонение.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил е дефинитивно и не предстои на обжалване и протестиране.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР