Състав на Бургаския апелативен съд потвърди първоначалния арест на 39-годишния

...
Състав на Бургаския апелативен съд потвърди първоначалния арест на 39-годишния
Коментари Харесай

Шофьорът, убил полицай, окончателно в ареста, имал множество нарушения на пътя

Състав на Бургаския апелативен съд удостовери първичния арест на 39-годишния Георги Костадинов, която в пияно положение зад кормилото умъртви служител на реда от Нова Загора на пътя, оповестиха от пресцентъра на съда.

На 2 декември, шофирайки БМВ, мъжът е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на служителя на Министерство на вътрешните работи Тодор Тодоров, на 35 година

По време на правосъдното съвещание пред въззивната инстанция прокурорът е показал резултатите за химическото установяване на концентрацията на алкохол, който откриват, че в изследвана проба кръв, взета от обвинения се потвърждава съществуване на алкохол в централизация 0,75 промила .

Според апелативните съдии в Бургас е налице обосновано съмнение за авторство, както и че съществува действителна заплаха обвиненият да извърши закононарушение, в случай че се намира на независимост. Той е притеглен за закононарушение, което въпреки и по неволя, е тежко по смисъла на закона. Предвиденото наказване е " отнемане от независимост " за период от 3 до 15 години.

От приложената информация по делото от бранш " Пътна полиция " - Сливен е видно, че обвиненият неведнъж е наказван по административен ред с фишове и наказателни постановления за позволени нарушавания и се явява систематичен извършител, които условия основават опция за причиняване на ново ПТП от негова страна, показаха от съда в Бургас.

Определението на магистратите не предстои на обжалване и протестиране.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР