Съсобственикът на Уест Хем Дейвид Голд е починал след кратко

...
Съсобственикът на Уест Хем Дейвид Голд е починал след кратко
Коментари Харесай

Почина собственикът на Уест Хем

Съсобственикът на Уест Хем Дейвид Голд е умрял след малко боледуване на 86-годишна възраст, оповестиха от формалния уебсайт на клуба.

" С дълбока горест Уест Хем Юнайтед удостоверява, че нашият обичан взаимен ръководител Дейвид Голд умря в сряда сутринта след малко боледуване. Дейвид Голд, на 86, умря спокойно с преданите си дъщери, Жаклин и Ванеса, и годеницата си Лесли, до него ", гласи изказване на Уест Хем.

" Изключително съм печален да чуя тази вест и от името на всички играчи и екипа ми на подготвителната площадка бих желал да изразя нашите най-дълбоки съчувствия към фамилията на Дейвид Голд в този много сложен миг.

Г-н Голд беше постоянен клиент на Rush Green и постоянно беше източник на огромна поддръжка и поощрение за мен и играчите. Беше ясно, че той изпитваше същинска и откровена обич към клуба и беше същински покровител по душа. огромен интерес към хората, работещи зад кулисите, и постоянно е желал да помогне с каквото може. Той ще ни липсва ", съобщи мениджърът на отбора Дейвид Мойс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР