Съсобственикът и директор на едно от най-големите предприятия в България

...
Съсобственикът и директор на едно от най-големите предприятия в България
Коментари Харесай

Шефът на Агрополихим с призив Портних повече да не е кмет

Съсобственикът и шеф на едно от най-големите предприятия в България - " Агрополихим " АД - Филип Ромбаут - прикани жителите на Варна да не разрешават Иван Портних от ГЕРБ да бъде още веднъж кмет. Кандидатът на ГЕРБ се изправя на балотаж в неделя против номинирания от ПП-ДБ Благомир Коцев.

В прочувствено изказване във фейсбук Ромбаут приканва " Варненци, събудете се в този момент " и споделя, че в случай че Портних още веднъж е кмет, " ще си потегли от Варна, 100% гаранция ". Прогнозира, че това ще създадат и децата на Варна. По думите му, в случай че сходен избор стане факт " с всичките операции, пазаруване на гласове и така нататък, това ще бъде просто постоянен крах към забвение " за града.

Ромбаут се обръща и към тези жители " от гетото ", които са склонни да продават гласа си: " Наистина ли мислите, че да продадете гласа си за 120 лева или колкото ви заплащат в този момент, е най-хубавият избор? Позорно е, че политиците в никакъв случай не са ви приемали съществено и в никакъв случай не са имали дейна политика за обучение, опазване на здравето или това да ви обезпечат постоянна работа, с цел да имате задоволително пари, тъй че децата ви да вървят на учебно заведение. Може да е друго! "

На тези локални избори Ромбаут поддържа листа със съветници и претендент за кмет от обединяването " Алтернативата на жителите ". Групата стана четвърта политическа мощ и има шестима общински съветници (при по 8 от ГЕРБ и ПП-ДБ) в новия общински съвет, като преди нея са национално показани партии.

И продължава: " С ръководството на господин Портних е невероятно да възродим Варна, както желаеме! Парите се пилеят и изтичат не за възстановяване на стандарта на живот за нас, варненци, а да изпълнят джобовете на хора, които нито живеят във Варна, нито даже не заплащат налози в България ".

Ромбаут дава образци с неприятни планове и изхарчени пари при ръководството на Портних, като дадени 14 милиона лв. за пристанище " Карантината ", " където единствено бездомните кучета, за които не го е грижа, могат да отидат и да играят във водата. Това са повече пари, в сравнение с Общината е дала на всички спортни клубове във Варна през последните 5 години... "

По думите му битката в неделя би трябвало да е " против операциите, пазаруването на гласове, гласуването на хартия, подмолните игрички и доста други " Според него гласуването против това Портних още веднъж да е кмет, ще бъде " най-хубавото нещо, което сме правили дружно през последните 10 години ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР