Съсипани са 3 човешки съдби – това казаха пред bTV“

...
Съсипани са 3 човешки съдби – това казаха пред bTV“
Коментари Харесай

Родителите на Адриан Антонов, блъснал Явор и Ани: Съсипани са 3 човешки съдби

Съсипани са 3 човешки ориси – това споделиха пред „ bTV “ родителите на. Те споделиха, че съжаляват за нещастието и сервират съболезнования на фамилиите на починалите деца.

„ Това е цялостна покруса. Моето дете, може и в учебното заведение да попитате, в никакъв случай не е употребявало нито алкохол, нито опиати “, съобщи през сълзи бащата на водача Адриан Антонов – Марио .

Майка му Таня добави, че са в потрес и че би дала живота си , с цел да са живи жертвите.

Същевременно по-рано през днешния ден бащата на починалия Явор Стоянов Павлин прикани за правдивост . Той разкри, че синът му и другата жертва – Ани, са подготвяли годеж и женитба . Също през сълзи той сподели:

„ Моля всички българи, помогнете да не се не помни казусът с тези две деца. Ани и Явор се обичаха доста, щяха да се женят. Един палач на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да създадем нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушаване. Винаги ми споделяше „ Тате, би трябвало да се внимава “. Къде ни е страната в този момент? Няма я! “

Явор. Снимка Скрийншот от видео на „ NOVA “

Според негова информация Ани и Явор са се прибирали у дома в нощта на нещастието. Той добави, че занапред ще се запознае с всички материали по случая, само че знае, че Ани била убита на светофара , а синът му е изхвърчал на 300 метра .

„ Как да си го обясня? Неадекватно е “, добави той.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР