Същото важи и за баща му Пол Боевски. Майката на

...
Същото важи и за баща му Пол Боевски. Майката на
Коментари Харесай

Бразилия Го Пусна. Мислеше, Че Му Се Е Разминало, Но Съдбата Не Прости. Скандалният Гълъбин Боевски Изгуби Собствения Си

Същото важи и за татко му Пол Боевски. Майката на 5-годишното дете Капка Алексиева не давала до него да се приближава нито дядото, нито таткото.

Капка не можела да се побере в кожата си, че мъжа й без доста звук се оженил наново за хубавицата Вилияна Янкова. Сватбата бе в края на октомври и съгласно слуховете втората жена на Пол Боевски към този момент надула корема.

Слухът, че Гълъбин –младши скоро ще има брат или сестра в допълнение озлобило Капка. И тя изцяло отрязала контактите на семейството с момчето й.

Близки на Капка настояват, че Пол Боевски половин година не е плащал прехрана на сина си. Майката към този момент не вдигала телефона, в случай че въпреки всичко бащата на сина й звънял. Тя подозирала, че той не се интересува към този момент от първородния си правоприемник.

Според близки до фамилията на Пол той бил толкоз влюбен в новата си брачна половинка Вилияна, че се интересувал единствено от нея.

Гълъбин – старши пък скоро бил весел с второ внуче от щерка си. И той концентрирал цялото си внимание там. Това още повече вбесявало Капка и тя заплашвала, че ще възпламени медийна война.

Бившата брачна половинка на Пол Боевски беснеела, че ще извади на показ кирливите му ризи и че съсипе известната фамилия.

Двамата с бащата на момчето й се разделиха преди четири години. Синът на именитият щангист пребиваше брачната половинка си, изостави детето си и крадеше от парите й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР